Foarte mult mi-au placut cartofii cu cascaval la cuptor ai Rocsicutzei. I-am facut destul de des, dar de data asta am zis sa mai adaug ceva si a iesit aceasta reteta care ne-a placut tare mult, asa ca...... iata reteta.........
Preparare Cartofi cu dovleac si cascaval la cuptor
Se curata cartofii si se taie felii mai groase. Se pun la fiert in apa cu putina sare. Cand sunt fierti pe jumatate se scot si se lasa sa se scurga.
La fel se procedeaza si cu morcoveii.
Dovlecelul se curata, se taie in doua, se scot sambureii si se taie cubulete.
Intr-un vas de yena se pun cartofii, dovleacul si morcovii, se adauga uleiul, se condimenteaza cu sare dupa gust si se amesteca prin scuturare. Se acopera vasul cu folie si se da la cuptor pentru 15 minute. Se ia folia, se presara busuiocul uscat si cascavalul taiat cubulete, se amesteca usor si se da din nou la cuptor pana se rumenesc frumos si se topeste cascavalul.
Cartofii cu dovleac si cascaval la cuptor se servesc ca si garnitura alaturi de o fripturica de pui. Pofta buna!