Cartofi cu branza

de Bunica in Dulciuri, 25 Ian 2015 | 162639 vizualizari

 

Cartofii cu branza sunt excelenti pentru o cina!

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi potriviti
  • 3 oua
  • 400 g. talemea de vaca
  • 100 cascaval
  • sare daca este cazul
  • piper
  • 20 g. unt pentru uns forma
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu branza:

Cartofii se curata,spala si se pun la fiert in apa cu sare.

Branza data prin razatoarea cu ochiuri mici se amesteca impreuna cu ouale.

Cand cartofii sunt fierti,nu foarte rau sa se sfarme,se scurge apa si se taie rondele.

Ia o forma rezistenta la cuptor,unge cu unt .

Asezam un rand de cartofi,unul de branza,deasupra ramanand cartofii.

Cascavalul ras se pune deasupra cartofilor .

Da forma la cuptorul incins la 150 grade pana se rumeneste frumos deasupra.

Se servesc calzi,dar si reci.

TIPS-URI

1

Daca doriti puteti pune si 200 g. smantana pentru gatit inainte de a pune cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi cu branza si marar la cuptor