M-am gandit sa fac o cina rapida, delicioasa si satioasa.
Cartofii trebuie curatati si fierti in apa cu sare. Legumele se spala si taie cubulete. Baconul, salamul, cascavalul si branza le taiem cubulete sau felii. Intr-un vas de yena asezam cartofii curatati, ii saram si piperam,punem feliute de unt deasupra si dam la cuptorul incins la 200 grade pana cand se topeste untul.
Cand s-a topit untul punem legumele deasupra si mai lasam 10 minute forma la cuptor. Adaugam si branza, cascavalul si salamul deasupra si lasam sa se rumeneasca putin. Separat batem ouale cu smantana si cu un praf de sare si turnam peste compozitia din vas lasand-o sa se inchege. Pofta buna!
1
Cartofii se curata mai bine cand sunt mai calzi.
2
In loc de unt puteti folosi ulei de masline.
3
Poate fii servit ca si garnitura sau aperitiv alaturi de muraturi.