Cartofi crocanti si picanti

de Miha in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2010 | 13354 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi
  • 1/2 capatana de usturoi
  • 1/2 lingurita boia de ardei
  • cimbru
  • sare si piper
  • 5 linguri ulei de masline
  • malai
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi crocanti si picanti:

Cartofii curatati se taie felii groase.

Din usturoi si condimente se face un mujdei, pe care il turnam peste cartofi.

Cartofii astfel condimentati ii tavalim prin malai si ii punem intr-o tava, stropim cu ulei si dam la cuptor pana se rumenesc.

O reteta preluata de la Rivka, care ne asigura ca sunt foarte buni. Sa stiti ca asa este. Merita incercati. ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi crocanti si picanti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

PapaBun 1

22.01.2010, 17:14

da, bravo, o alternativa super la cartofii prajiti.

ionix 1

23.01.2010, 10:10

eu nu i-am facut picanti dar data viitoare ii face picanti cu siguranta

Anamaria7 1

18.02.2010, 08:41

astazi o incerc si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de cartofi dulci