Cartofi crocanti

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2011 | 5744 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi
  • 1 capatana usturoi
  • 1 lingurita boia de ardei
  • cimbru
  • sare, piper
  • 8 linguri ulei de masline
  • malai
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi crocanti:

Cartofii se spala, se curata si se taie fasii mai groase.

Curatam usturoiul si il pisam. Il amestecam cu sare, piper, cimbru, boia si uleiul de masline.

Punem mujdeiul format peste cartofi si amestecam bine.

Tavalim cartofii prin malai si ii punem in tava.

Dam la cuptor, la foc potrivit, pana se rumenesc.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi crocanti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Laly 1

11.01.2011, 00:00

Ce crocanti trebuie sa fie

La Ancuta 1

11.01.2011, 00:08

Sunt tare buni

elena1988 1

11.01.2011, 10:10

chiar acuma am curatat niste cartofi , o sa fac reteta asta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]