Cartofi copți cu brânză de burduf și chives

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2014 | 4277 vizualizari

 

Recunosc că nu-i o rețetă deosebită, ci doar o rețetă simplă și gustoasă la îndemâna oricui;) Spor! :-*

 

INGREDIENTE

  • cartofi roșii de Covasna 8 bucăți,
  • ulei de măsline,
  • brânză de burduf,
  • chives, adică ceapă verde "subțirică" la ghiveci, de la Domn Poștaș:D.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copți cu brânză de burduf și chives:

Cartofii se spală, apoi se pun la copt în cuptorul preîncins, cca. 20 de minute la 250 grade. După ce trec testul scobitorii, adică scobitoarea intră ușor în cartof, fără nici un fel de piedică, :D, se scot, atenție folosiți mănuși:D, se taie în două, se stropesc cu puțin ulei de măsline, se presară brânza de burduf, ceapa tocată mărunt, apoi se mai dau la cuptor, 2-3  minute, cât să se topească brânzica ;)  

Spor și poftă bună! :-*

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copți cu brânză de burduf și chives" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]