Cartofi copti aromati

de scortisoara in Aperitive / Garnituri, 4 Sep 2012 | 4892 vizualizari

 

Astazi, alaturi de ficateii la cuptor am servit acesti cartofi minunati care deoarece nu erau chiar "noi" s-au copt vreo 2 ore:)) si am stat si salivat in fata cuptorului din cauza mirosului...

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi (de preferat noi)
  • 3 catei de usturoi
  • ulei
  • sare, piper, boia dulce, rozmarin
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti aromati:

Taiem cartofii pe verticala ca si cum am taia felii groase, insa lasam o margine jos de vreun cm. Intre felii introducem feliute de usturoi (1 catel de usturoi per cartof).

Intr-o tigaie unsa punem cartofii si ii ungem cu ulei (scuzati repetitia:))), ii presaram cu sare si celelalte condimente si ii dam la cuptorul preincalzit pana se fac moi moi moi . Normal ar fi o ora, insa la ce cartofoi am avut eu au fost musai 2 .:))

Cand i-am servit i-am presarat cu cas framantat si au fost numa' buni!

Sa aveti pofta!

(in a 3-a poza sunt cartofii inainte sa-i pun la cuptor)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti aromati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinati