Cartofi calzi cu sos bechamel

de Sylvia in Salate, 29 Iul 2010 | 7814 vizualizari

 

Am gasit aceasta salata pe blogul Mihaelei: http://dulciurifeldefel.blogspot.com/2010/05/salata-calda-de-cartofi.html si mi-a placut foarte mult, am facut-o deja de 2 ori. In reteta originala erau castraveti murati, eu nu am avut de data asta si am inlocuit cu ardei rosu in otet si a iesit la fel de buna, alegeti varianta care va place.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de
  • 500 grame de cartofi ( rosii am pus eu ),
  • 150 grame de cubulete de kaiser,
  • o ceapa ( 2 fire de ceapa verde am pus eu ),
  • un ardei rosu copt in otet taiat cubulete am pus eu, 
  • sos bechamel,
  • sare,
  • piper.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi calzi cu sos bechamel:

Sosul bechamel se prepara dupa reteta aceasta : http://bucataria-sylviei.ro/sos-bechamel.html.

Preparare: fierbem cartofii in coaja cu apa cu sare. Separat calim intr-o tigaie tefal  bucatele de kaiser fara sa punem ulei si  la final adaugam ceapa verde si mai lasam un minut.

Intr-un bol mare  taiem cartofii fierti cubulete, adaugam kaiserul si ceapa , ardeiul rosu, sare, piper si sosul bechamel  .

Se amesteca cu grija cu o spatula de lemn pana la omogenizare. Se serveste calda cu ierburi aromate presarate peste ea si cu o salata asortata .

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi calzi cu sos bechamel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de cartofi