Am gasit aceasta salata pe blogul Mihaelei: http://dulciurifeldefel.blogspot.com/2010/05/salata-calda-de-cartofi.html si mi-a placut foarte mult, am facut-o deja de 2 ori. In reteta originala erau castraveti murati, eu nu am avut de data asta si am inlocuit cu ardei rosu in otet si a iesit la fel de buna, alegeti varianta care va place.
Sosul bechamel se prepara dupa reteta aceasta : http://bucataria-sylviei.ro/sos-bechamel.html.
Preparare: fierbem cartofii in coaja cu apa cu sare. Separat calim intr-o tigaie tefal bucatele de kaiser fara sa punem ulei si la final adaugam ceapa verde si mai lasam un minut.
Intr-un bol mare taiem cartofii fierti cubulete, adaugam kaiserul si ceapa , ardeiul rosu, sare, piper si sosul bechamel .
Se amesteca cu grija cu o spatula de lemn pana la omogenizare. Se serveste calda cu ierburi aromate presarate peste ea si cu o salata asortata .