Cartofi Byron

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2014 | 4400 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi mari
  • 100 gr. branza topita cu ardei
  • sare si piper dupa gust
  • 1 tub crema de unt
  • 1 lingura smantana grasa
  • 50 gr. cascaval ras
  • un praf turmeric
  • chimen dupa gust
  • patrunjel verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi Byron:

Spalam foarte bine cartofii sub jet de apa rece,apoi ii fierbem in coaja timp de 20 minute la foc potrivit.

Ii taiem in jumatate, scobim miezul cu grija ajutandu-ne de o lingurita, lasam peretele cartofului de cca 0,5 cm.

Peste miezul cartofilor punem crema de unt, branza topita cu ardei, smantana,un praf turmeric, chimen,sare si piper dupa gust, patrunjel verde tocat.

Amestecam totul foarte bine, apoi umplem jumatatile de catofi fierti cu acest amestec.

Presaram cascaval ras, asezam jumatatile de cartofi in tava tapetata cu staniol.

Dam tava la cuptor pentru 20-30 minute, folosim functia de coacere cu ventilatie, 175 grade.

Servim cartofii cu sos pesto.

Deliciosi, pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Byron" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele cu sos de rosii gratinate - Mancarea savuroasa si rapida

de Rocsi 9

ieri la 19:32

Placinta cu branza si vanilie - Reteta simpla si rapida

de laura_n 7

ieri la 16:32

Cheesecake cu dulceață de smochine - Desertul delicios și rapid la pahar

ieri la 10:11

Prajitura cu prune si mascarpone - Desert delicios de toamna

de oanapl 7

pe 29.09 la 18:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti