Cartofi Acordeon

de ionix in Aperitive / Garnituri, 30 Oct 2009 | 7735 vizualizari

COMENTARII (16)

Adinuta 1

30.10.2009, 08:10

mmmm bun, bun

ionix 1

30.10.2009, 08:16

foarte buni... desi de obicei ies mai buni dar de data asta am avut branza topita la baton... e mai buna branzica topita la cutie pentru ca se topeste mai bine...

Miha 1

30.10.2009, 09:55

Stiu si eu reteta asta. Tot de la Natalia! Is foarte buni, merita incercati.

ionix 1

30.10.2009, 12:29

eu nu stiu cum o chema pe tipa aia sau poate era un tip nu stiu... si daaaaaap isssssss foarte buni

ramo_cata 1

30.10.2009, 13:44

sandytza 1

30.10.2009, 14:36

Daca tot ii laudati atata am sa ii incerc si eu

ionix 1

30.10.2009, 15:10

sandytza, sa stii ca merita sa ne spui daca ti-au placut

Michelle 1

31.10.2009, 09:26

arata super bine

Oana 1

31.10.2009, 10:57

Si eu am facut de mult, uitasem sa postez reteta Tare buni sunt!

ionix 1

31.10.2009, 11:36

mersic Michelle

ionix 1

31.10.2009, 11:37

asa-i Oana... is tare buni...

fluturas 1

31.10.2009, 12:20

si mie imi plac..arata foarte bine si sunt super gustosi...
n-am mai facut de mult

ionix 1

31.10.2009, 13:24

se pare ca am dat tonul la cartofi

Oana 1

31.10.2009, 16:31

Tocmai am gasit pozele mele , o sa postez imediat si reteta mea, care, de altfel, e la fel

ionix 1

06.12.2009, 14:25

asa-i Aurelian, au un gust foarte bun... multumesc pt sfat, eu ii tin in apa pentru a nu se innegri... daca stii vreo metoda sa nu se innegreasca ti-as fi recunoscatoare

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tortilla cu cartofi si bacon