Carne la gratar cu garnitura de orez

de Ramonaky in Porc, 30 Mai 2010 | 9209 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de carne pt gratar
  • 1 cana de orez
  • 4-5 linguri de mixt de legume congelate
  • sare
  • piper
  • oregano uscat
  • lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne la gratar cu garnitura de orez:

Spalam carnea si o punem pe gratar.O intoarcem din cand in cand pt a se rumenii pe ambele parti.

Spalam orezul si il punem la fiert cu 3 cani de apa(la o parte orez,punem 3 parti de apa) si sare

Separat,intr-o craticioara punem la fiert legumele congelate

Cand orezul este gata,adaugam legumele,piperul si sare daca mai este nevoie,si le amestecam bine.

Pe carne,dupa ce o luam de pe gratar,punem sare,piper,oregano si zeama de lamaie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne la gratar cu garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez cu muschi de porc