Carne de viţel în sos de ceapă

de diaconta in Vita, 3 Feb 2013 | 7148 vizualizari

COMENTARII (36)

delia64 1

03.02.2013, 22:26

T I M E A 1

03.02.2013, 22:53

din asta vreau si eu

diaconta 1

03.02.2013, 22:55

in sfarsit te-am nimerit Timi

T I M E A 1

03.02.2013, 23:46

cred ca ma las de meserie ca prea ciudata sunt

portiadelumina 1

04.02.2013, 06:09

Ştiu că e luni şi nimănui nu-i mai arde de pus masa dar o porţie din asta chiar aş vrea. Super

danakarin 1

04.02.2013, 09:03

Supa de vitel, mancare de vitel....delicatese...ati taiat vitelul gras, s-a intors fiul ratacitor?

diaconta 1

04.02.2013, 09:17

Dana )) nu l-am taiat,dar am gasit niste carne care tare mi-a placut.Si ma bucur ca nu m-am inselat,tare bine s-a comportat preparata

diaconta 1

04.02.2013, 09:18

Padre,bine vino la masa,ciorba de vitel si carne de vitel cu sos) cam banal meniul
P.S. am si sarmale

diaconta 1

04.02.2013, 09:19

Timi) cu siguranta's mai multe cele care-ti plac

alba_zori 1

04.02.2013, 15:19

mmm ce buna si frumoasa prezentare,si imi place mult farfuria ta,e super!

Krystyan Trendy 1

06.11.2013, 22:33

buna carnita

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cuibuşor de pui