Carne de porc cu curry.

de Adele in Porc, 19 Sep 2014 | 3069 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 felii de carne de porc cu grasime.
  • 1 ceapa.
  • 2 linguri mustar .
  • 1 lingura ulei.
  • sare .
  • piper.
  • 1 lingurita curry.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu curry.:

Punem o tigaie la foc cu ulei,curatam si tocam ceapa ,o punem la calit in tigaie,cu o lingura de apa (vin).Pe fiecare bucata de carne intindem cate putin mustar,dupa care punem in tigaie si prajim pe ambele parti,potrivim de sare si piper adaugam curry si un pic de apa ,acoperim cu un capac si lasam la foc potrivit pentru 10 minute.(intorcand carnea din cand in cand ).

Se serveste alaturi de piureu,orez etc.Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

Puteti folosi orice tip de carne doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu curry." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Risotto cu ciuperci si carne de porc