Carnati inveliti in varza

de xana in Mancaruri cu carne, 12 Feb 2014 | 4059 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 carnati proaspeti de porc
  • 8 foi de varza mari
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 100 ml vin alb
  • 100 ml suc de rosii
  • boia de ardei
  • 1 foaie de dafin
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati inveliti in varza:

Foile de varza se oparesc ca la sarmale. Carnatii pe rand se invelesc in cate doua foi de varza.

Ceapa si usturoiul taiate marunt se calesc in putin ulei de masline, apoi se adauga foaia de dafin, boiaua, sucul de rosii, sare si piper. Se mai lasa la calit 3-4 minute apoi se adauga vinul, o cana cu apa si carnatii.

Se acopera cu capac si se lasa la fiert cca 40 de minute la foc moderat, iar din cand in cand carnatii se intorc de pe o parte pe alta. Sunt gata cand varza este bine fiarta. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati inveliti in varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

_Alina_ 1

13.02.2014, 15:09

laura_n 1

13.02.2014, 21:27

faina ideaa! biig like!

Panacris 1

17.11.2017, 09:20

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj