Caras cu sos de ardei copti

de vero_closca in Crap / Caras, 5 Oct 2010 | 6905 vizualizari

COMENTARII (17)

kamy 1

05.10.2010, 09:41

5 f ca arata bine si o fi si gustosdar nu-mi place daca are oase mici si multe

mihaelar63 1

05.10.2010, 09:51

5 furculite, am citit doar denumirea si am stiut cine a postat carasul e asa de bun are o carne dulce si fina ma duc sa prind crapul [din congelator din pacate ] si eu prepar azi reteta ta

La Ancuta 1

05.10.2010, 10:02

Foarte frumos arata. Eu vreau o portie si daca are oase

Laly 1

05.10.2010, 10:08

Si eu vreau o portie

Bucataras Medi 1

05.10.2010, 10:28

vreau si eu o portie...............

adasev12 1

05.10.2010, 11:41

si eu vreau, imi place pestele...si ardeii copti...nu mai spun...5
oare merge si cu alt tip de peste?

vero_closca 1

05.10.2010, 14:11

kamy daca iti place pestele nici nu bagi in seama oasele!

vero_closca 1

05.10.2010, 14:12

mihaela, chiar e dulce carasul dar si crapul tau e foarte bun!trec mai tarziu sa gust de la tine!

vero_closca 1

05.10.2010, 14:13

postavaru,serveste ca am facut destul!

vero_closca 1

05.10.2010, 14:15

laly,medy va servesc si pe voi cu mare drag!

vero_closca 1

05.10.2010, 14:16

adasev,poti sa faci cu orice fel de peste! cred ca iese la fel de gustos!

lilik 1

08.10.2010, 02:49

mama vero ce bunatate
5f sunt putine pt asa ceva

Corinuta 1

08.10.2010, 17:28

excelent arata!

susu 1

08.02.2011, 17:37

pai cum sa fie altfel decat delicioasa, ardeiul copt e regele

RuxyRux 1

08.02.2011, 17:52

Arata magnific

MVMih 1

11.04.2011, 16:37

Mamaaa miiaaa...ce-i aici. Mmmm nota 10

Rahela Velicu 1

21.06.2021, 23:57

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Caras a la grec