Caramel

de portiadelumina in Dulciuri, 11 Sep 2013 | 6659 vizualizari

COMENTARII (81)

portiadelumina 1

12.09.2013, 20:10

Miuţa, mulţumesc frumos pentru apreciere!

portiadelumina 1

12.09.2013, 20:10

Râzi doamna Gabriela, râzi

mena29 1

20.09.2013, 09:26

M-ai dat gata!

geoline 1

26.02.2015, 19:22

E bine de stiut cum se face caramelul, mai ales ca se poate folosi la prajituri pentru ornat, la inghetata..etc

portiadelumina 1

26.02.2015, 19:36

Georgiana, mie mi-a ieşit, deşi sunt nebucătar, cum bine ştie toată lumea.

iry-gabriela 1

28.03.2015, 21:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert profiterol cu crema de vanilie si sos caramel