Capsunica

de Oana in Dulciuri, 26 Mar 2015 | 4990 vizualizari

 

Este un desert simplu de tot si bun, bunut!

 

INGREDIENTE

  • 100 gr iaurt grecesc
  • 100 gr smantana pt frisca
  • 250 gr branza de vaci sau ricotta
  • 2 linguri zahar pudra
  • o lingurita esenta de rom
  • 100 gr capsuni
  • un pahar suc proaspat de portocale
  • 100 gr piscoturi
  • o lingura gelatina
  • Decor:
  • 100 gr capsuni
  • frunze de menta
  • 100 gr afine
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Capsunica:

Mai intai pregatiti patru pahare de desert. Hidratati gelatina in 3 linguri de apa rece. Capsunile le taiati cuburi. Amestecati intr-un blender iaurtul, frisca, branza de vaci, zaharul pudra, romul si capsunile pana obtineti o crema fina. Topiti gelatina la bain marie si adaugati-o in crema. Omogenizati bine.

Rupeti piscoturile si insiropati-le cu sucul de portocale.

Asezati in pahare un strat de piscoturi, capsuni si afine, crema pana le umpleti. Lasati la rece cel putin doua ore. Decorati cu capsuni si frunze de menta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Capsunica" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu urda, zmeura si caise