Capsunica

de Constelatialeu in Dulciuri, 29 Ian 2013 | 2639 vizualizari

 

In asteptarea verii,am gasit desertul asta.E mancat demult,dar am zis sa-l postez....

 

INGREDIENTE

  • 500 g capsuni
  • 3 albusuri
  • 200 g zahar
  • 200 ml frisca
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic de top gel rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Capsunica:

Capsunile se spala si se lasa la scurs. Se bat albusurile spuma, cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul si se bate ca la bezea. Alegem capsunile cele mai frumoase si le pastram pentru decor, restul le taiem in bucati mai mici si le amestecam cu albusurile si jumatate din frisca. Le asezam pe farfurie se le dam forma dorita. Ornam cu frisca ,deasupra punem capsunile intregi si pregatim top gelul dupa instructiunile de pe pachet. Turnam peste capsuni,inca caldut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Capsunica" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert Trifle cu capsuni