Capsuni cu frisca

de ela in Dulciuri, 7 Mai 2010 | 7151 vizualizari

 

nu stiu cum am facut dar am sters pozele din timpul prepararii

 

INGREDIENTE

  • 1kg capsuni
  • 500ml frisca lichida
  • 4linguri zahar
  • 1 plic intaritor de frisca
  • 1lingura zahar pudra cu gust de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Capsuni cu frisca:

Se spala capsunile si se curata de codite, apoi se sfarama bine cu blenderul sau cu furculita si se amesteca cu zaharul si zaharul pudra,

se omogenizeaza bine.

Frisca se bate bine cu intaritorul de frisca.

Se scurg capsunile de zeama care au lasat-o si se rastoarna peste frisca,compozitia amestecandu-se bine

Se serveste cu inghetata.

TIPS-URI

1

am descoperit ca spuma de capsuni este mult mai delicioasa daca o faci cu frisca,e mai cremoasa si nu lasa zeama multa daca servesti a doua zi,asa cum se intampla daca le faci cu albus de ou batut

Daca ti-a placut reteta noastra "Capsuni cu frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (69)

marcela1979 1

18.05.2010, 00:58

ela uite am pus pt tine frisca cu capsuni

ela 1

18.05.2010, 01:03

carla am vazut,am mancat dar nu ai inca furculite iti place cum a iesit cu frisca?

ela 1

18.05.2010, 01:06

am mancat putin si din pui

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort de biscuiti cu branza, cacao si scortisoara