Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Tipica Caprese de obicei se serveste rece, in zilele calduroase de vara... Zilele trecute insa am vazut aceasta varianta ... la cuptor ... delicioasa ...
Mozzarella o scoatem din punga si o scurgem bine de apa de conservare. O stergem apoi cu un servet de hartie .
Rosiile le spalam si la fel le stergem cu un servet .
Feliem rosiile si mozzarella in felii cat mai egale ca grosime .
Intr-un vas pentru cuptor asezam alternand feliile de mozzarella si rosii . Pe fiecare felie de mozzarella punem busuioc proaspat .
Presaram condimentele si punem putin ulei de masline .
Punem vasul la cuptor la 200 grade pentru 10 minute .
Se serveste imediat .
Pofta buna !
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola