Canneloni

de Criss in Cannelloni, 5 Noi 2013 | 18543 vizualizari

COMENTARII (21)

mirela0911 1

05.11.2013, 06:47

Foarte bun!

_Alina_ 1

05.11.2013, 07:05

Sidy 1

05.11.2013, 07:49

Imi place mult !

Valclaudia 1

05.11.2013, 07:56

ce bine arata!

Anett 1

05.11.2013, 08:18

MotanLaOale 1

05.11.2013, 08:23

Giana 1

05.11.2013, 08:25

Sunt foarte bune

diaconta 1

05.11.2013, 09:11

ce dor mi-e de niste canneloni si inca ai facut cu carnita de pui

babi5 1

05.11.2013, 10:03

simona72 1

05.11.2013, 10:27

ce pofta mi-ai facut!! Super buni!

- Andreea - 1

05.11.2013, 10:34

Foarte buni

Rocsi 1

05.11.2013, 10:50

Foarte buni. Chiar in week-end am facut si eu

Miha 1

05.11.2013, 11:56

Eu fac intotdeauna cu pastele nefierte si se inmoaie foarte bine la cuptor.

diaconta 1

05.11.2013, 12:01

Daca este sos suficient,se inmoaie foarte bine si daca se pun nefierte.Si eu am avut o retinere la inceput,dar mi-am dat seama ca temerile mele nu erau intemeiate deloc.

Criss 1

05.11.2013, 12:18

Multumesc dragelor.

Criss 1

05.11.2013, 12:19

Cu paste nefierte n-am incercat, ma gandeam ca vor ramane tari si n-am avut curaj. Si cand fac lasagna le fierb putin inainte.

diaconta 1

05.11.2013, 12:21

Criss,asa credeam si eu dar au fost foarte bine patrunse cand au fost gata.

laura_n 1

05.11.2013, 14:45

vaai de mine, dar ai rabdare sa le mai si fierbi...esti tare, Cris

Criss 1

05.11.2013, 15:55

OK Dia, data viitoare le fac asa, fara sa le fierb in prealabil.

Criss 1

05.11.2013, 15:56

Laura, ce nu fac eu pentru Alexutul meu? El adora cannelloni, pastele in general, asa ca vrand nevrand...am rabdare.

Valy_T 1

15.01.2014, 09:43

Buna,

Te rog sa imi spui ce pasta de rosii folosesti pentru compozitie.

Mersi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne de curcan