Cannelloni cu carne de pui

de Irina in Pui, 28 Oct 2015 | 7632 vizualizari

COMENTARII (15)

MOKUSKA 1

28.10.2015, 21:51

am venit la fix am simtit mirosul

Zamfira 1

28.10.2015, 21:52

Adevarat Mokuska, si eu am simtit aroma buna, am si venit!!! O bunatate!

Merisor 1

28.10.2015, 21:55

Yummmm, ce bun!

CameliaR 1

28.10.2015, 22:55

Ce prezentare frumoasa. Reteta ta banuiesc ca este superba.

MotanLaOale 1

28.10.2015, 23:06

buni buni

miki_a 1

29.10.2015, 00:55

Foarte frumoasa prezentarea si preparatul!

Bya Ralu 1

29.10.2015, 04:40

bun bun bun

dantes 1

29.10.2015, 06:36

Bune!

simona72 1

29.10.2015, 08:24

Sunt putin spus bune

Panacris 1

29.10.2015, 09:17

Servesc de la tine Eu am zis ca numai fac )

diaconta 1

29.10.2015, 09:22

Astea-s bune rau

Gherca Daniela 1

29.10.2015, 11:57

foarte, foarte bun!

Rita Ilies 1

29.10.2015, 16:44

Ce bine arată!

Rocsi 1

29.10.2015, 19:56

Un preparat foarte bun ne-ai adus!

Rahela Velicu 1

20.06.2021, 16:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor cu ierburi aromatice