Cannelloni cu carne

de MotanLaOale in Cannelloni, 22 Noi 2012 | 14696 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • SOSUL RAGU
  • 500 g carne tocata amestec
  • 1 ceapa
  • 400 g rosii in bulion
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 150 ml vin alb
  • 50 ml ulei
  • vegeta
  • piper
  • oregano
  • SOSUL BECHAMEL
  • 500 ml lapte
  • 50 g unt
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • ALTELE
  • 1 cutie cannelloni
  • 200 g cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne:

Intr-o cratita calim ceapa tocata marunt cateva minute.

Se adauga carnea tocata si se caleste pana isi schimba culoarea.

Se pune vinul si se fierbe 10 minute.

Se presara vegeta, piper si oregano.

Se adauga rosiile in bulion si lingura de pasta de tomate si se mai fierbe 15-20 minute.

Se opreste focul si se lasa la racit.

Pentru sosul bechamel se topeste untul intr-o cratita, se pune faina amestecand continuu si laptele amestecand in continuare pentru a nu face cocoloase.

Se presara sare, piper si nucsoara si se fierbe pana incepe sa se ingroase si se da deoparte.

Se umplu tuburile de cannelloni cu carnea din sosul ragu (pe cat posibil fara sos).

Se unge o tava cu sos bechamel si deasupra sos ragu.

Se aseaza cannelloni umpluti.

Se toarna deasupra sosul bechamel pe toata suprafata.

Se fac dungi din sos ragu deasupra sosului bechamel.

Se acopera toata suprafata cu cascaval ras.

Se introduce in cuptor pentru 35-40 minute pana se rumeneste deasupra.

Se pot servi calzi dar sunt foarte buni si reci. Mie mi-au placut mai mult reci!

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni Bolognese