Cannelloni con carne

de Bucataras in Cannelloni, 30 Apr 2009 | 29528 vizualizari

 

O nebunie de mincare, migaloasa, dar care merita facuta :D .

 

INGREDIENTE

  • o cutie cannelloni de 250 de grame
  • 3-400 gr carne tocata amestec porc cu vita
  • o ceapa tocata marunt
  • usturoi dupa gust taiat marunt
  • o ceasca supa de legume
  • 200 gr mozzarella
  • 300 gr suc de rosii
  • 100 ml vin alb
  • 2 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • Pentru sosul bechamel:
  • un cub de unt (40 gr)
  • 300 ml de lapte
  • 3-4 linguri de faina
  • 1 vf cutit nucsoara
  • rozmarin
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni con carne:

Se pun ceapa si usturoiul  la calit in ulei de masline, apoi, cind s-au inmuiat, carnea si amestecam. Adaugam supa de legume, condimentam si lasam sa fiarba la foc potrivit. Cind carnea e bine patrunsa se adauga vinul si amesteca pina scade foarte mult. La final punem sucul de rosii, pesmetul si doua linguri de mozzarella rasa. Se amesteca 2-3 minute si apoi se da la racit.

Sosul bechamel:

Se topeste untul intr-o tigaie, se adauga faina in ploaie si laptele cald amestecindu-l repede pentru a evita formarea cocoloaselor. La final se adauga praful de nucsoara, rozmarinul si sarea.

Se pune putin sos bechamel pe fundul unui vas in care se aseaza un strat de cannelloni umpluti cu compozitia de carne.  Pe deasupra se presara mozzarella, urmind alt strat de bechamel, cannelloni, mozzarella… Ultimul strat e de bechamel, peste care se toarna din belsug mozzarella.

Se da la cuptorul incins (200 grade) 30-40 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni con carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Dana_Retetegg 1

10.12.2010, 19:25

Ligia Bxl 1

04.02.2011, 08:57

eu am gasit pe ambalajul de aici din Belgia scris ca trebuiesc fierte,si prima data am respectat prospectul si stiti ce a iesit?o varza a la canelloni

AnyCostescu 1

07.02.2013, 14:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne de pui