O nebunie de mincare, migaloasa, dar care merita facuta :D .
Se pun ceapa si usturoiul la calit in ulei de masline, apoi, cind s-au inmuiat, carnea si amestecam. Adaugam supa de legume, condimentam si lasam sa fiarba la foc potrivit. Cind carnea e bine patrunsa se adauga vinul si amesteca pina scade foarte mult. La final punem sucul de rosii, pesmetul si doua linguri de mozzarella rasa. Se amesteca 2-3 minute si apoi se da la racit.
Sosul bechamel:
Se topeste untul intr-o tigaie, se adauga faina in ploaie si laptele cald amestecindu-l repede pentru a evita formarea cocoloaselor. La final se adauga praful de nucsoara, rozmarinul si sarea.
Se pune putin sos bechamel pe fundul unui vas in care se aseaza un strat de cannelloni umpluti cu compozitia de carne. Pe deasupra se presara mozzarella, urmind alt strat de bechamel, cannelloni, mozzarella… Ultimul strat e de bechamel, peste care se toarna din belsug mozzarella.
Se da la cuptorul incins (200 grade) 30-40 de minute.