Canelonni cu somon si dovlecel

de rodicamaria in Cannelloni, 22 Sep 2012 | 6821 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 medalion de somon
  • 500 g dovlecel ras
  • 1 lingura ardei kapia macint
  • 1 lingura vegeta de la borcan(vezi reteta mea mai veche)
  • 100 g branza proaspata
  • 1 ou
  • 1/2 lingurita marar
  • sare
  • piper
  • 14 buc.canelonni
  • 200 g cascaval
  • 1 lingurita unt pt.uns tava
  • Pt.sosul alb
  • 600 ml lapte
  • 30 unt
  • 2 linguri de faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Canelonni cu somon si dovlecel:

Se prepara sosul alb: untul se topeste la foc mic.Se da deoparte si se pune faina,se amesteca bine ,apoi se toarna laptele,cate putin si se amesteca sa nu se formeze cocoloase.Se pune apoi pe foc mic,amestecand continuu.Se dau cateva clocote si se da deoparte .Se lasa la racit,se amesteca din cand in cand ca sa nu formeze crusta deasupra.

Medalionul de somon se curata de piele si oase si se taie cubulete mici,apoi se amesteca cu dovlecelul,oul,branza,vegeta,mararul si ardeiul.Se potriveste gustul de sare si piper.

Se iau canelonni si se umplu cu acest amestec.

Tava Pyroflam se unge cu unt,se toarna 1/4 di sosul alb,se aseaza canelonni umplute si se toarna restul de sos,care trebuie sa acopere tot.

Se da la cuptorul preincalzit.Dupa 30 min se presara deasupra si cascavalul dat pe razatoarea mare.

Se mai da la cuptor,la foc mic,pana cand se rumeneste deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Canelonni cu somon si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

mamaieelena 1

23.09.2012, 00:58

adry88 1

23.09.2012, 15:34

elucubratiiculinare 1

24.09.2012, 19:48

foarte bun somonul

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne de vita