Caneloni cu pui si ghebe

de AnyCostescu in Cannelloni, 5 Mai 2014 | 4107 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 bucati tije telina
  • 500 g carne tocata de pui
  • 1 mana ghebe tocate
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • pentru sosul bechamel: 50 g unt, 1 lingura faina, 300 ml lapte
  • 1 cutie tuburi de caneloni
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caneloni cu pui si ghebe:

Ceapa se curata si se taie cubulete. Morcovul se curata si se rade pe razatoarea cu ochiuri mici. Tijele de telina se taie cubulete.

Intr-un vas amestecam legumele, cu ghebele, carnea tocata, usturoi pisat ,sare si piper dupa gust.

Pentru sos , topim untul intr-o cratita, adaugam in ploaie faina, apoi adauam laptele putin cate putin, amestecand continuuu.

Intr-un vas yena punem putin sos.

Luam fiecare tub de caneloni si il umplem .Eu ii umplu cu mana , e mai rapid.

Se pun tuburile in vasul yena si deasupra punem restul de sosi.Dam la cuptor la foc mediu 35-40 minute.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Caneloni cu pui si ghebe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

AnyCostescu 1

05.05.2014, 22:38

multumesc pentru aprecieri va invit la o portie

_Alina_ 1

07.05.2014, 11:14

AnyCostescu 1

07.05.2014, 12:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu branza si verdeata