Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Ina in Mancaruri cu carne, 14 Dec 2013 | 16632 vizualizari
Rocsi 1
Uite la ea cu ce manichiura gateste ..Bun mai este caltabosul
Panacris 1
M-ai convins Anul ăsta o să probăm și noi
gaby_gabytza 1
mamaieelena 1
ma si daca la sfarsit aruncai si vre-o 2-3 covrigi din cei tari ca sa se umfle bine cu zeama de la caltabos atunci gustul e desavarsit pentru mine,super a iesit dar nu cumva l-ai facut cam devreme?? sau porcul e deja transat?
madalinanicoleta 1
Ina 1
Mamaie, asta-i ala de anul trecut )) Ma batea gandul sa-l postez prin iulie...
Simona, noua ne place foarte mult, mai ales lui Costel
Cris, ideal este sa-l fierbi in cuptor, sa se rumeneasca usor deasupra
Aurelia 07_07 1
Rahela Velicu 1
katty 1
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
de bucatarasa 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:23
de laura_n 7
ieri la 18:32
ieri la 10:30
de danakarin 1
pe 10.11 la 10:23
pe 10.11 la 09:12
7 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
10 voturi
7 voturi
Rocsi
vasimur
Merisor 9
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Ina 6
Rocsi 9
1266 puncte
vasimur 4
1181 puncte
oanapl 7
1000 puncte
mirela0911 8
Panacris 9
227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!