Calamari prajiti

de RuxyRux in Peste, 6 Mar 2011 | 9738 vizualizari

COMENTARII (37)

DIANA B 1

07.03.2011, 09:52

N-am mancat niciodata , dar mi s-a cam facut

RuxyRux 1

07.03.2011, 10:03

Ce scumpica esti

elena1988 1

07.03.2011, 10:57

MotanLaOale 1

07.03.2011, 11:28

buni buni

RuxyRux 1

07.03.2011, 11:29

Elena, Motan...multumeeeesc

andrei28 1

07.03.2011, 14:39

la calamari nu i neaparat cu oua si restul se pot praji numai cu faina si la foc mare uleiul sa fie bine incins si se serveste cu lamaie

mamaieelena 1

07.03.2011, 14:42

mena29 1

07.03.2011, 20:21

Nu am papat niciodata dar ai tai arata foarte bine

RuxyRux 1

07.03.2011, 20:23

Asa-i Andrei asa ii faceam si eu mai demult...dar am vrut sa fac reteta lui Miti

RuxyRux 1

07.03.2011, 20:23

Multumesc mamaie scumpa

RuxyRux 1

07.03.2011, 20:23

Mena sa stii ca au fost deliciosi

adry88 1

20.05.2011, 17:45

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lamele de calamari pane