Bomboanele le-a dus Raducu, baiatul meu mare, la scoala, de ziua lui. Copiii au spus: "Complimente bucatarului!" Sint delicioase.
Se bat ouale cu zaharul pina isi dubleaza volumul. Se incorporeaza uleiul, faina cite putin si vanilia. La sfirsit se coloreaza dupa dorinta. Se incinge cuptorul la 180 grade, se pune compozitia intr-o tava cu hirtie de copt sau tapetata cu ulei si faina si se lasa cam 20-30 min, pina trece testul scobitorii.
Se lasa blatul sa se raceasca complet.
Se farimiteaza intr-un catron mare.
Brinza se bate cu zaharul pudra. Daca vreti mai dulce adaugati zahar.
Se pune brinza peste blatul farimitat si se amesteca bine cu mina, ca la chiftele.
Se formeaza bilute mici cu diametrul de aprox 2cm (sau mai mari daca vreti), se aseaza pe o hirtie de copt si se tin la rece citeva ore.
Se topeste ciocolata si se tavalesc bilutele prin ea pina sint total acoperite. Se lasa la intarit pe o hirtie de copt.