Cafea cu perle de tapioca

de ianculubita in Cafea, 11 Noi 2013 | 7014 vizualizari

 

Am ramas cu gandul la aceasta cafea dupa ce am vazut-o la mitinita;la cat de frumos arata(la ea),m-am gandit ca trebuie sa fie tare delicioasa si intradevar asa este,doar ca la mine e putin modificata.
Nu este o bautura de sezon pentru ca se serveste rece sau optional cu gheata

 

INGREDIENTE

  • 1 cana cu cafea rece de la frigider fara zahar
  • 1 lingura perle de tapioca
  • 1/2 lingurita de scortisoara
  • 1 lingura sirop de artar sau miere de albine
  • 50 ml lapte condensat sau lapte obisnuit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cafea cu perle de tapioca:

Punem intr-un vas la fiert 10-15 minute tapioca cu 200 ml apa si scortisoara, iar dupa ce tapioca a devenit transparenta, o scurgem, asezam perlele intr-un pahar, turnam cafeaua rece, laptele, siropul si servim optional cu gheata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cafea cu perle de tapioca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Corinuta 1

13.11.2013, 12:50

Foarte frumos arata! Ce-as gusta un paharel!

ianculubita 1

14.11.2013, 09:11

mihaelam90 1

20.12.2013, 15:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cafea spumoasa (espumoso de café)