Sincer nu stiu cum sa le traduc sa sune bine titlul asa ca am lasat denumirea cum era ,dar sant ceva gen clatite prajite in mult ulei si cu o forma speciala,stiu Ela iar o sa ma critica ca isi impleteceste limba.Dar asa am primit si eu retata .
Se cerne faina si se incorporeaza usor cate putin din lapte ,dupa care se pune frisca lichida,sa nu se faca cocoloasese amesteca foarte bine
Ouale se bat cu zaharul si se mesteca cu compozitia de faina cu lapte.. Compozitia trebuie sa fie ceva mai densa nu ca si cea de clatite
Se pune ulei intr-o tigaie ,se incalzeste foarte bine dupa care se introduce forma in ulei ,se incalzeste bine dupa care se pune in compozitie si apoi rapid in uleiul fierbinte.Se va despinde usor de forma,se coc pe ambele parti.Dupa care se pudreaza din belsug cu zahar pudra.
Este un desert super bun,retata am primit-o de la o babutza spaniola.
PS:sincer am facut doar jumatate de cantitate si au iesit o multime
Merg perfect si fara zahar se poate inlocui cu branza si va rezulta un aperitiv super bun