Acest tort a fost facut in 2 ore si jumatate ,eram foarte grabita si nu am avut timp de retusuri.
Pregatim puddingul cum indica pe plic ,intre timp punem la inmuiat gelatina .Pudingul il punem la racit si cand e caldut( un picut fierbinte ) punem gelatina si amestecam bine pana se dizolva si o lasam sa se raceasca de tot , amestecand din cand in cand.
Batem frisca punem esentele de vanilie ,apoi cand s-a racit puddingul adaugam frisca si fructele .
Pentru bust eu am folosit o tava dreptughiulara tapetata cu folie alimentara si i-am definit talia dupa ce sa inchegat compozitia decupand cu cutitul din ochi ,puteti face sablon,iar sanii i-am obtinut punand compozitie in 2 boluri micute tot tapetate cu folie alimentara.
Normal el se tine la frigider ,dar eu nu am avut timp asa ca l-am tinut 1 ora in congelator si l-am ornat cu pasta .
Poza finala nu este din pacate pentru ca am uitat s-o fac si tortul a fost cadou pentru nasul meu .Pusesem niste nasurasi din frisca .