Este un desert nu foarte sofisticat si usor de realizat ..Am folosit la prepararea lui materie prima semipreparata Rapid si gustos.
Prima data lasam aluatul sa se dezghete la temperatura camerei .
Apoi se taie dreptunghiuri.
Crestam cu ajutorul unui cutit fiecare dreptunghi in parte ,brinzica o amestecam cu grisul fiindca este putin fluida, apoi punem pe fiecare dreptunghi cite o lingura si-l rulam .
Asezam intr-o tava tapetata cu hirtie de copt .
Spargem oul intr-un castronel si-l batem impreuna cu lingura de zahar si laptele,apoi cu o pensula de silicon ungem rulourile obtinute si introducem tava in cuptorul in prealabil incins la 180 grade.
Lasam pina se rumeneste bine apoi le scoatem lasam putin sa se raceasca si gata,pot fi servite.
Pofta buna ! Foarte usor de realizat si gustos..
1
Atentie ! aluatul trebuie lasat sa se dezghete in ambalajul lui
2
Fiindca nu va creste suficient .motiv pentru care nici al meu nu a crescut asa cum mi-as fi dorit ..
3
Am citit dupa