In 2-3 linguri de ulei, se caleste ceapa,se adauga carnea,boia ,sare si piper.
Se caleste carnea amestecand continuu, pana se inchide la culoare ...
Se lasa sa se raceasca,apoi se adauga un ou si patrunjel.
Se unge bine cu ulei o tava mai adanca. Se aseaza 2-3 foi de placinta, cea mai de sus se unge cu cateva picaturi de ulei, apoi se aseaza un strat de umplutura.
Se continua la fel: 2-3 foi de placinta (nu se unge fiecare foaie si in nici un caz nu se exagereaza cu uleiul) apoi un strat de umplutura.
Odata placinta asamblata, se preseaza usor suprafata, apoi, cu un cutit bine ascutit, se portioneaza dupa preferinta - in patrate, romburi sau triunghiuri.
Oul, apa minerala si smantana se bat bine si se toarna peste burek.
Se introduce in cuptorul preincins la 190 de grade si se coace 45-50 de minute (depinde si de cuptor, dar si de marimea tavii). Burekul, cand este gata, e frumos rumenit.Se lasa sa se raceasca in tava, apoi se taie din nou, urmand liniile pe care a fost taiat crud