Bunatati la Dry Cooker

de Ina in Mancaruri cu carne, 8 Ian 2011 | 41470 vizualizari

 

V-am promis.....am revenit cu detalii :)
Tigaia buna la toate nu e doar de reclama.... Gatesti rapid si sanatos ( acum nu stiu cat de sanatoasa o fi partea antiaderenta....... :P )
Tigaia nu arde, nu lipeste, se curata usor, doar cu putina apa calda si burete moale de vase.

 

INGREDIENTE

  • ceafa de porc
  • peste
  • carnati
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bunatati la Dry Cooker:

    Incinzi tigaia 2-3 minute , cu capacul pus. 

    Carnea de porc am condimentat-o in prealabil cu sare, piper, cimbru. Am uns-o apoi cu putin ulei, pentru fragezime  si  am asezat-o in tigaia in care am pus o lingurita de ulei. A fost primul preparat facut la tigaie, dar va spun ca nu e necesar uleiul deloc in tigaie: tigaia nu lipeste deloc, chiar daca nu pui ulei.

    Carnatii i-am pus direct in tigaie, printre bucatile de ceafa. 

Pestele este doar presarat cu putina sare: fara faina, fara malai. In tigaie a facut o crusta foarte frumoasa, iar oasele parca s-au ales mult mai usor decat la pestele preparat in alt mod...

    Tot venind la calculator sa vad ce mai faceti, am uitat pestele pe foc  mai mult timp, dar nu s-a ars deloc. Ma speriasem eu, cand mi-am amintit ca-l am pe foc :)), dar a capatat o crusta foarte frumoasa!!!

    Totul capata o culoare frumoasa, iar gustul e pe masura. In tigaie se formeaza destul lichid scurs de la carne si/sau format prin condens. In functie de cat de rumenit vrei sa-ti fie preparatul, mai scurgi din lichidul acumulat in vas.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bunatati la Dry Cooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (113)

Ina 1

24.11.2011, 21:58

Cu multa placere! Sper sa te fi ajutat....

Bya Ralu 1

23.02.2014, 15:30

eu pun si apa ca se lipeste )

Ina 1

23.02.2014, 16:17

nu se lipeste deloc! ) Inseamna ca n-ai rabdare si ridici capacul des

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chifteluţe de peşte şi pui