Bunatati la Dry Cooker

de Ina in Mancaruri cu carne, 8 Ian 2011 | 41265 vizualizari

 

V-am promis.....am revenit cu detalii :)
Tigaia buna la toate nu e doar de reclama.... Gatesti rapid si sanatos ( acum nu stiu cat de sanatoasa o fi partea antiaderenta....... :P )
Tigaia nu arde, nu lipeste, se curata usor, doar cu putina apa calda si burete moale de vase.

 

INGREDIENTE

  • ceafa de porc
  • peste
  • carnati
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bunatati la Dry Cooker:

    Incinzi tigaia 2-3 minute , cu capacul pus. 

    Carnea de porc am condimentat-o in prealabil cu sare, piper, cimbru. Am uns-o apoi cu putin ulei, pentru fragezime  si  am asezat-o in tigaia in care am pus o lingurita de ulei. A fost primul preparat facut la tigaie, dar va spun ca nu e necesar uleiul deloc in tigaie: tigaia nu lipeste deloc, chiar daca nu pui ulei.

    Carnatii i-am pus direct in tigaie, printre bucatile de ceafa. 

Pestele este doar presarat cu putina sare: fara faina, fara malai. In tigaie a facut o crusta foarte frumoasa, iar oasele parca s-au ales mult mai usor decat la pestele preparat in alt mod...

    Tot venind la calculator sa vad ce mai faceti, am uitat pestele pe foc  mai mult timp, dar nu s-a ars deloc. Ma speriasem eu, cand mi-am amintit ca-l am pe foc :)), dar a capatat o crusta foarte frumoasa!!!

    Totul capata o culoare frumoasa, iar gustul e pe masura. In tigaie se formeaza destul lichid scurs de la carne si/sau format prin condens. In functie de cat de rumenit vrei sa-ti fie preparatul, mai scurgi din lichidul acumulat in vas.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bunatati la Dry Cooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (113)

Ina 1

24.11.2011, 21:58

Cu multa placere! Sper sa te fi ajutat....

Bya Ralu 1

23.02.2014, 15:30

eu pun si apa ca se lipeste )

Ina 1

23.02.2014, 16:17

nu se lipeste deloc! ) Inseamna ca n-ai rabdare si ridici capacul des

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu carne si ciuperci