Bunatati la Dry Cooker

de Ina in Mancaruri cu carne, 8 Ian 2011 | 41595 vizualizari

 

V-am promis.....am revenit cu detalii :)
Tigaia buna la toate nu e doar de reclama.... Gatesti rapid si sanatos ( acum nu stiu cat de sanatoasa o fi partea antiaderenta....... :P )
Tigaia nu arde, nu lipeste, se curata usor, doar cu putina apa calda si burete moale de vase.

 

INGREDIENTE

  • ceafa de porc
  • peste
  • carnati
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bunatati la Dry Cooker:

    Incinzi tigaia 2-3 minute , cu capacul pus. 

    Carnea de porc am condimentat-o in prealabil cu sare, piper, cimbru. Am uns-o apoi cu putin ulei, pentru fragezime  si  am asezat-o in tigaia in care am pus o lingurita de ulei. A fost primul preparat facut la tigaie, dar va spun ca nu e necesar uleiul deloc in tigaie: tigaia nu lipeste deloc, chiar daca nu pui ulei.

    Carnatii i-am pus direct in tigaie, printre bucatile de ceafa. 

Pestele este doar presarat cu putina sare: fara faina, fara malai. In tigaie a facut o crusta foarte frumoasa, iar oasele parca s-au ales mult mai usor decat la pestele preparat in alt mod...

    Tot venind la calculator sa vad ce mai faceti, am uitat pestele pe foc  mai mult timp, dar nu s-a ars deloc. Ma speriasem eu, cand mi-am amintit ca-l am pe foc :)), dar a capatat o crusta foarte frumoasa!!!

    Totul capata o culoare frumoasa, iar gustul e pe masura. In tigaie se formeaza destul lichid scurs de la carne si/sau format prin condens. In functie de cat de rumenit vrei sa-ti fie preparatul, mai scurgi din lichidul acumulat in vas.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bunatati la Dry Cooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (113)

Ina 1

24.11.2011, 21:58

Cu multa placere! Sper sa te fi ajutat....

Bya Ralu 1

23.02.2014, 15:30

eu pun si apa ca se lipeste )

Ina 1

23.02.2014, 16:17

nu se lipeste deloc! ) Inseamna ca n-ai rabdare si ridici capacul des

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cotlet cu legume la cuptor