In apa rece punem malaiul si amestecam cand incepe sa se incalzeasca apa.Din cantitatile astea iese o mamaliga mai vartoasa,pe care o scoatem pe un tocator sa se raceasca putin sa putem "umbla"cu ea.
Pana se raceste mamaliga,cu o furculita zdrobiti branza de burduf intr-o farfurie.
Cu o ata taiati felii de mamaliga,cu mana umeda le aplatizati,puneti in mijloc o ling.de branza,strangeti mamaliga peste si formati o bila pe care o puneti pe gratar,o intoarceti des pana se formeaza o crusta.
Este ff bun cu smantana,dar si in loc de mamaliga simpla la un gratar sau frigarui.
Pofta buna!!!
1
bulz-ul trebuie intors des pe gratar,sa se incinga bine si sa se topeasca branza din el.
2
am pus pe gratar si niste slanina afumata daca tot avem,numai ca s-a rupt,atat de fraged e soricul.