Bulz

de kamy in Aperitive / Garnituri, 9 Feb 2011 | 7080 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 masura malai
  • 2,5 masuri apa
  • sare
  • branza de burduf
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz:

In apa rece punem malaiul si amestecam cand incepe sa se incalzeasca apa.Din cantitatile astea iese o mamaliga mai vartoasa,pe care o scoatem pe un tocator sa se raceasca putin sa putem "umbla"cu ea.

Pana se raceste mamaliga,cu o furculita zdrobiti branza de burduf intr-o farfurie.

Cu o ata taiati felii de mamaliga,cu mana umeda le aplatizati,puneti in mijloc o ling.de branza,strangeti mamaliga peste si formati o bila pe care o puneti pe gratar,o intoarceti des pana se formeaza o crusta.

Este ff bun cu smantana,dar si in loc de mamaliga simpla la un gratar sau frigarui.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

bulz-ul trebuie intors des pe gratar,sa se incinga bine si sa se topeasca branza din el.

2

am pus pe gratar si niste slanina afumata daca tot avem,numai ca s-a rupt,atat de fraged e soricul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (46)

kamy 1

10.02.2011, 10:23

onesta....miculuta ca ea

marcela1979 1

10.02.2011, 10:42

kamy 1

10.02.2011, 15:50

carla...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulz a la Nicoleta