Intamplator am dat peste reteta Menei de Budinca Yorksire si cum aveam niste carne tocata careia nu stiam ce intrebuintare sa ii dau am preparat si eu aceasta budinca. Merita incercata. :) Daca nu va chinuie talentul cum m-a chinuit pe mine si am facut trifoi din carne tocata, faceti chiftelute. :P. Multumesc, pentru idee, Mena. :x
Tocam legumele si le amestecam cu carnea tocata, saram si piperam dupa gust. Formam bile de carne tocata si cu o forma de prajituri decupam trifoi. Dupa ce formam toti trifoii ii lasam sa se odihneasca pe un tocator si purcedem la prepararea aluatului pentru budinca. Batem bine ouale cu putina sare, adaugam laptele apoi faina. Omogenizam alautul si il lasam sa se odihneasca putin. Incingem in cuptor o tava adanca unsa cu unt. O scoatem cu grija din cuptor asezam repede trifoii de carne tocata si ii acoperim cu aluat. Dam la cuptor la 200 de grade pentru circa 30 de minute.Noi am servit cu salata de castraveti. Pofta buna!
1
Foarte important este sa incingem bine tava inainte sa punem compozitia.