Budinca de taitei cu branza feta

de RuxyRux in Spaghete, 8 Ian 2011 | 13752 vizualizari

 

Un preparat simplu, delicios, care mie imi place foarte tare...

 

INGREDIENTE

  • 350 gr branza feta
  • 1 pachet taitei cu ou( italieni)
  • 3 linguri unt
  • 2 oua
  • 300 gr smantana
  • sare dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de taitei cu branza feta:

Se fierb taiteii, se scurg si se clatesc.( eu asa procedez mereu deoarece nu-mi place gustul de fainos).

Se amesteca intr-un vas mare cat sunt calzi cu untul apoi cu branza feta.

Se bat ouale cu smantana se potrivesc de sare( cu grja caci feta e deja sarata) si se adauga deasupra.

Se unge un vas de jena cu unt si se pune compozitia cu taitei.

Se da pentru jumatate de ora la cuptor.

Delicios, pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de taitei cu branza feta" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (29)

RuxyRux 1

11.01.2011, 15:50

Multumesc Adriana!

babi5 1

30.08.2013, 22:15

bun a tare

RuxyRux 1

30.08.2013, 22:33

Mda...buna Babi...tocmai ce a primit un comentariu oribil pe FB...mi-e si rusine sa citesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vargabeles