Budinca de paste cu branza dulce

de Dulciuri cu Georgiana in Dulciuri, 27 Iul 2015 | 3814 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste ( taietei ondulati)
  • 3 oua
  • 300 g branza de vaci
  • 150 g smantana
  • 50 ml lapte
  • zahar vanilat
  • 100 g zahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste cu branza dulce:

Fierbem pastele in apa cu sare. Cat timp sunt pastele la fiert amestecam bine  ouale cu zaharul, adaugam branza , smantana si laptele.Amestecam bine. Scugem pastele de apa fiebinte si le trecem pe sub un jet de apa rece.

Amestecam pastele cu compozitia de branza,oprind cateva linguri, apoi le rasturnam intr-un vas uns cu unt.Turnam peste paste cele cateva linguri oprite din compozitia de branza si introducem in cuptorul incins.

Lasam la cuptor aproximativ 30 minute pana se rumenesc.

TIPS-URI

1

Zahar si sare se adauga dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort de Paste