Budinca de paste cu branza dulce

de deyutzky in Paste, 30 Mar 2013 | 11595 vizualizari

 

Un dulce rapid si delicios:D

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste
  • 300 gr branza dulce de vaci
  • 7 linguri de zahar
  • 2 oua
  • 2 linguri de zahar pudra
  • 3 linguri de smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste cu branza dulce:

Pastele le punem la fiert cu putina sare si le lasam cca 10 minute, dupa care le scurgem bine de apa.

Intr-un bol punem branza, zaharul + zaharul pudra, ouale si smantana si amestecam bine.

Ungem o tava de sticla cu unt, punem pastele iar peste ele adaugam compozitia obtinuta.

Dam la cuptor la foc mediu pana se rumeneste frumos.

Dupa ce se scoate din cuptor se pudreaza cu zahar pudra.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste la cuptor