Budinca de paste cu branza de vaci

de Lau in Dulciuri, 26 Feb 2011 | 4196 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g paste
  • 500g branza de vaci
  • 200g zahar
  • 4 plicuri zahar vanilat
  • coaja rasa de lamaie
  • 8 oua
  • esenta de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste cu branza de vaci:

fierbem pastele,dupa care se dau print-un jet de apa rece,

peste paste radem branza,punem coaja de lamaie,3 plicuri din zaharul vanilat,zaharul,batem 6 oua,le adaugam peste compozitie si amestecam usor pana se omogenizeaza bine fara a faramita pastele,

luam un vas de yena ungem cu unt si tapetam cu pesmet sau paine uscata data prin masina de tocat,

turnam compozitia cu paste,batem 2 oua cu plicul de zahar vanilat ramas si un pic de esenta de lamaie,

turnam deasupra  compozitiei,

dam la cuptorul incalzit pana incepe sa se rumenesca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura din pudding cu biscuiti