Budinca de paste colorate cu carne si ciuperci

de Panacris in Fusilli, 9 Dec 2011 | 7875 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • paste colorate 500 g.
  • carne tocata amestec 500 g.
  • ciuperci congelate 250 g.
  • smantana de gatit 100 ml.
  • oua 3 bucati
  • sare iodata 10 g,
  • piper proaspat macinat 1 g.
  • oregano uscat 1 gr
  • margarina sau unt pentru uns tava
  • pesmet
  • bulion 100 ml.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste colorate cu carne si ciuperci:

Carnea se pune la rumenit impreuna cu ciupercile in tigaia Wokk, fara grasime. Cand s-a evaporat apa din amestecul de carne si ciuperci se asezoneaza de sare si piper. Se ia de pe foc compozitia de mai sus si se adauga ouale, amestecandu-se energic pentru a nu se coace oul. Intre timp se pun pastele la fiert in apa colocotita cu un praf de sare si se fierb al dente. Dupa ce s/au fiert pastele se scurg de apa si se amesteca cu smantana, apoi se aseaza un strat de paste intr/o forma rezistenta la caldura, tapetata cu margarina si pesmet. Urmatorul strat va fi compozitia de carne peste care se presara putin oregano. Ultimul strat va fi de macaroane. Bulionul se rastoarna peste budinca de paste. Se introduce vasul in cuptorul preincis, si se lasa la foc mediu cca. 30 de minute. Se poate servi impreuna cu o salata verde.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

se poate presara cascaval ras deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste colorate cu carne si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu paste si carne de vita