Budincă de melcişori cu brânză de vaci

de ionix in Dulciuri, 23 Noi 2010 | 11904 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g melcisori
  • 500 g branza de vaci mai grasa si putin sarata
  • zahar dupa gust (cam 150 g)
  • 3 plicuri cu zahar vanilat
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 7-8 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budincă de melcişori cu brânză de vaci:

se fierb melcisorii al dente si apoi se dau printr-un jet de apa rece.

Peste paste radem branza, punem jumatate din cantitatea de coaja de lamaie, zaharul vanilat si zaharul.

Batem 6 oua si le punem peste paste. Amestecam usor pana se omogenizeaza, dar fara a faramita melcisorii.

Luam un vas de yena, ungem cu unt si tapetam cu pesmet.

Turnam compozitia cu melcisori si punem deasupra doua oua batute cu putin zahar. presaram ci restul din coaja de lamaie si dam la cuptor la foc mic.

Lasam pana incepe a se rumeni si apoi servim pudrand cu zahar.

Se serveste atat calda cat si rece.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budincă de melcişori cu brânză de vaci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

mena29 1

24.11.2010, 22:48

Suuuper buna,pacat ca-i veche

nadina73 1

25.11.2010, 00:03

bune de tot ,ne plac si noua tare mult

ionix 1

25.11.2010, 11:21

@Mena... nu merge... ajungi la spital

@Nadina... data viitoare fac dupa reteta ta

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Panna cotta cu vanilie, ciocolata si visine