Budinca de dovlecel, cartofi si bacon

de daniastefania in Aperitive / Garnituri, 12 Iul 2015 | 5004 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 3-4 rosii
  • 3 cartofi
  • 150 gr bacon
  • 50 gr cascaval ras
  • 2 oua
  • 3-4 linguri smantana
  • Sare
  • Piper
  • Ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de dovlecel, cartofi si bacon:

Curatam dovlecelul si cartofii, ii spalam si ii taiem cubulete. Baconul il taiem cubulete. Rosiile le taiem rondele. Ouale le batem si le amestecam cu smantana si condimentam. Punem cartofii la fiert in apa cu sare. Apoi scurgem cartofii de apa. Punem intr-o tigaie putin ulei si calim dovlecelul. Adaugam baconul si mai calim 3 minute. Scoatem din tigaie si le scurgem. Amestecam apoi dovlecelul cu baconul si cartofii. Le amestecam apoi cu ouale. Condimentam. Ungem o tava cu unt. Asezam rondelele de rosii. Punem apoi legumele amestecate cu oua. Peste presaram cascavalul ras. Dam la cuptor la 180 grade C, pana se rumeneste frumos. Sper sa va placa!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de dovlecel, cartofi si bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv deliciu de dimineata