Budinca de ciocolata

de robert_b in Dulciuri, 17 Dec 2015 | 2572 vizualizari

 

"pentru Mos Craciun"

 

INGREDIENTE

  • 50 g ciocolata neagra
  • 80 g zahar
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingura faina de orez (eu am avut facuta in casa)
  • 2 linguri faina de grau
  • un praf de sare
  • 500 ml lapte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de ciocolata:

Intr-o craticioara, pui ciocolata taiata marunt,zaharul, cacaoa, faina de orez si cea de grau si praful de sare.

Amesteci cu un tel. Adaugi laptele si omogenizezi bine. Pui pe foc amestecul si fierbi la foc mic, timp de 10 minute sau pana se ingroasa. Lasi sa se raceasca putin si torni budinca in pahare, sau cupe. Dai la frigider pana la momentul servirii.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Poti garnisi budinca cu frisca, alune, putin ness sau orice iti trece prin cap

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tort de biscuiti fara coacere