Budinca de cartofi cu pui

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 29 Ian 2011 | 30422 vizualizari

 

preferata baieteilor mei

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • o ceapa
  • ardei rosu/verde
  • 1 morcov
  • patrunjel
  • boia dulce

pentru piure:

  • 6-7 cartofi
  • un cub de unt/margarina
  • lapte
  • cas de vaca
  • cascaval
  • sare
  • piper
  • nuscoara
  • cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de cartofi cu pui:

Eu am avut pieptul de pui fiert, de la supa de pui cu tascute , l-am taiat marunt marunt, apoi am tocat ceapa, morcovul, ardeiul tot marunt si le-am pus la inabusit cu o lingura de ulei.

Intre timp am curatat cartofii si i-am pus la fiert pentru piure.

Dupa ce au fiert cartofii ii pasam, adaugam untul/margarina, laptele, branza rasa, srae si nucsoara si omogenizam bine.

Ungem o tava termorezistenta cu unt/margarina dupa care vom pune un strat de piure, apoi amestecul de piept de pui si legume, dupa care vom pune inca un strat de piure, peste care presaram cascaval ras.

Dam la cuptor app 15-20 de minute.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de cartofi cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Musaca din dovlecel cu rosii si piept de pui