Foarte buna si satioasa si merge de minune cu muraturi!
Curatam cartofii, ii spalam si ii punem la fiert in apa cu sare.
Ii lasam doar pana cand incep sa sa patrunda putin, apoi scurgem apa si ii lasam intr-o sita sa se raceasca putin.
Taiem ceapa julien, iar carnatii rondele.
Punem intr-o tigaie uleiul la incins, adaugam carnatii si ceapa si le calim usor pe toate partile.
Rasturmam carnatii si ceapa, impreuna cu uleiul in care le-am calit, intr-o tava, asezam si cartofii si ii amestecam usor sa se unga si ei putin.
Curatam usturoiul, il tocam marunt si il amestecam printre cartofi.
Presaram deasupra ingredientelor busuioc maruntit, oregano si patrunjelul tocat marunt.
Sare nu va fi nevoie sa mai punem, deoarece sunt carnatii suficient de sarati si de asemeni cartofii.
Batem cele trei oua cu mustarul si le diluam cu putin lapte.
Imprastiem ouale batute deasupra ingredientelor din tava si dam tava la cuptor pentru 20 de minute la 180 de grade.
Dupa expirarea timpului, radem cascaval deasupra si mai lasam tava in cuptor cu focul stins, pentru a se topi cascavalul.