Budinca cu spanac

de gaby_duceag in Mancaruri de legume, 6 Apr 2011 | 12397 vizualizari

COMENTARII (27)

Ina 1

06.04.2011, 09:21

nu ma mai uit aici, mai bine plec la serviciu ))

Dya Daniela Andrei 1

06.04.2011, 10:10

serviciu usor Ina!

Dya Daniela Andrei 1

06.04.2011, 10:11

bun bun!

Lau 1

06.04.2011, 10:21

ce buna este

mirela0911 1

06.04.2011, 10:28

Arata tare bine chiar daca a dat pe-afara

MotanLaOale 1

06.04.2011, 10:41

buna buna

elena1988 1

06.04.2011, 10:48

gaby_duceag 1

06.04.2011, 11:15

e foarte buna, toti au spus
si daca "toti "sunt 4, e suficient, nu?))))

multumesc

Criss 1

06.04.2011, 11:25

Foarte buna!

Dana Cristea - pusikmea 1

06.04.2011, 13:48

ce daca ti s-au intamplat atatea!!!o sa fac si eu sa vad si eu patesc la fel

gaby_duceag 1

06.04.2011, 17:34

pune-n vas mare) ca se inmulteste)

diaconta 1

06.04.2011, 18:25

apai da ,ce-i daca ne dai si noua ca doar n-o sa zicem NUUUUUU ce suntem prosti

gaby_duceag 1

06.04.2011, 18:36


kukibella 1

06.04.2011, 18:37

diaconta 1

06.04.2011, 18:45

ia zi-mi senzationalo,caut o reteta de "casata",ce zici?

aziz 1

06.04.2011, 19:08

gaby_duceag 1

06.04.2011, 19:50

dia, ce-i aia?)))

gaby_duceag 1

06.04.2011, 19:50

stai un mom.

gaby_duceag 1

06.04.2011, 19:56

uite.o am intr-o revista si-mi face de mult cu ochiul numa' ca fug de gelatina::)
5-6 caise
3 piersici
4 nectarine
z vanilat
100 ml vin alb
2 linguri miere
coaja si zeama lamaie
250 ml frisca
6 foi gelatina
decor ciocolata topita sau sos fructe.

oparesti fructele, cureti coaja si le pasezi.
inmoi gelatina in apa rece.
fierbi vinul cu mierea, zaharul si zh. vanilat,, zeama si coaja de lamaie.
pui piureul si lasi sa dea un clocot la foc mic.
o iei de pe foc, pui gelatina, diluezi, omogenizezi.
cand e rece o amesteci cu frisca si o pui in forma si o dai la congelator 12 ore.

o scoti, o decorezi si papi.

fructele..sunt la alegere.
eu as alege acum capsunile

gaby_duceag 1

06.04.2011, 19:58

ca sa fie "casata! eu zic ca merge ca astea sa le faci din doua tipuri de fructe si sa intercalezi straturile cu frisca.
apoi sa ma chemi )))

diaconta 1

06.04.2011, 21:21

mersi frumos Gabita,o reteta interesanta sper ca "pofticiosul" sa fie multumit

RuxyRux 1

06.04.2011, 21:24

Cum poate sa arate Sigur sigurel nu-ti pot cere.... ca la ora asta nu mai ai Gabytza bestiala prezentare

marcela1979 1

07.04.2011, 07:46

Corinuta 1

07.04.2011, 15:56

Foarte bine ca ti-o iesit budinca, poate fac si eu sper sa nu ma ard la degete

Cris2711 1

09.04.2011, 13:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de spanac cu orez