Budinca cu spanac

de gaby_duceag in Mancaruri de legume, 6 Apr 2011 | 13105 vizualizari

COMENTARII (27)

Ina 1

06.04.2011, 09:21

nu ma mai uit aici, mai bine plec la serviciu ))

Dya Daniela Andrei 1

06.04.2011, 10:10

serviciu usor Ina!

Dya Daniela Andrei 1

06.04.2011, 10:11

bun bun!

Lau 1

06.04.2011, 10:21

ce buna este

mirela0911 1

06.04.2011, 10:28

Arata tare bine chiar daca a dat pe-afara

MotanLaOale 1

06.04.2011, 10:41

buna buna

elena1988 1

06.04.2011, 10:48

gaby_duceag 1

06.04.2011, 11:15

e foarte buna, toti au spus
si daca "toti "sunt 4, e suficient, nu?))))

multumesc

Criss 1

06.04.2011, 11:25

Foarte buna!

Dana Cristea - pusikmea 1

06.04.2011, 13:48

ce daca ti s-au intamplat atatea!!!o sa fac si eu sa vad si eu patesc la fel

gaby_duceag 1

06.04.2011, 17:34

pune-n vas mare) ca se inmulteste)

diaconta 1

06.04.2011, 18:25

apai da ,ce-i daca ne dai si noua ca doar n-o sa zicem NUUUUUU ce suntem prosti

gaby_duceag 1

06.04.2011, 18:36


kukibella 1

06.04.2011, 18:37

diaconta 1

06.04.2011, 18:45

ia zi-mi senzationalo,caut o reteta de "casata",ce zici?

aziz 1

06.04.2011, 19:08

gaby_duceag 1

06.04.2011, 19:50

dia, ce-i aia?)))

gaby_duceag 1

06.04.2011, 19:50

stai un mom.

gaby_duceag 1

06.04.2011, 19:56

uite.o am intr-o revista si-mi face de mult cu ochiul numa' ca fug de gelatina::)
5-6 caise
3 piersici
4 nectarine
z vanilat
100 ml vin alb
2 linguri miere
coaja si zeama lamaie
250 ml frisca
6 foi gelatina
decor ciocolata topita sau sos fructe.

oparesti fructele, cureti coaja si le pasezi.
inmoi gelatina in apa rece.
fierbi vinul cu mierea, zaharul si zh. vanilat,, zeama si coaja de lamaie.
pui piureul si lasi sa dea un clocot la foc mic.
o iei de pe foc, pui gelatina, diluezi, omogenizezi.
cand e rece o amesteci cu frisca si o pui in forma si o dai la congelator 12 ore.

o scoti, o decorezi si papi.

fructele..sunt la alegere.
eu as alege acum capsunile

gaby_duceag 1

06.04.2011, 19:58

ca sa fie "casata! eu zic ca merge ca astea sa le faci din doua tipuri de fructe si sa intercalezi straturile cu frisca.
apoi sa ma chemi )))

diaconta 1

06.04.2011, 21:21

mersi frumos Gabita,o reteta interesanta sper ca "pofticiosul" sa fie multumit

RuxyRux 1

06.04.2011, 21:24

Cum poate sa arate Sigur sigurel nu-ti pot cere.... ca la ora asta nu mai ai Gabytza bestiala prezentare

marcela1979 1

07.04.2011, 07:46

Corinuta 1

07.04.2011, 15:56

Foarte bine ca ti-o iesit budinca, poate fac si eu sper sa nu ma ard la degete

Cris2711 1

09.04.2011, 13:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Spirala cu spanac