Budinca cu dovlecei

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 29 Aug 2013 | 10259 vizualizari

 

Reteta o am de la mama >:D

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei mici
  • 3 oua
  • 5 linguri smantana
  • 200 gr branza rasa
  • piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu dovlecei:

Dovleceii se curata de coaja si se dau prin razatoare.Se presara sare si se lasa la scurs 10 minute.

Ouale,branza,smantana se amesteca bine intr-un bol.Adaugam dovleceii bine scursi de zeama.

Ungem o tava cu ulei sau o tapetam cu hartie de copt si punem compozitia.

Dam la cuptorul incins la 180 grade pentru circa 25 minute.

Cand este aproape gata,presaram parmezan deasupra si mai lasam 2 minute in cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca cu dovlecei si branza