Desfacem in buchetele atat conopida cat si broccoli si spalam sub jet de apa rece.Intr-un vas punem la fiert apa cu sare si cand aceasta incepe sa clocoteasca adaugam atat conopida cat si broccoli si lasam la fiet la foc potrivit circa 10-15 min.Scoatem apoi buchetelele cu ajutorul unei palete si le punem intr-un vas uns cu unt.Taiem kaizerul si punem printre buchetelele de conopida si broccoli.Stropim totul cu putin ulei de masline.
Separat , intr-un castron pregatim urmatorul amestec:batem bine ouale, adaugam parmezanul dat prin razatoare, branza de vaci si smantana.Condimentam cu sare si piper dupa gust si amestecam bine.Rasturnam acest amestec peste buchetelele de conopida si broccoli.Dam la cuptor si tinem pana cand compozitia se leaga si este rumena.
Se poate servi atat calda cat si rece.
Pofta buna!